Kundrecensioner

image-23

Ta del av recensioner från våra kunder. Följ länken nedan till vår Googleprofil och klicka på recensioner/reviews.

Läs eller ge kundrecensioner? Klicka här!

image-24

Jag är normalt sett sparsam med att ge recensioner men uppskattar själv att läsa recensioner innan jag köper en vara eller använder en tjänst/företag. Därför behöver jag väl själv bidra med en recension också.
Jag har nu hyrt grävmaskin av Hyr Min Maskin vid 6 tillfällen under april till maj 2021 för att anlägga stödmur samt gräva ur marken för att anlägga en gjuten altan. Jag är en gör det själv:are som gillar att spara pengar genom att själv investera tid i mitt hus som ger värdehöjning, ett bra sätt att pensionsspara:)

Jag och frun har under 2019 byggt hus och jag har under hela husprojektet funderat på att köpa en egen grävmaskin om ca 3 ton för att kunna färdigställa tomten, men utmaningen i Stockholm är att man har en liten tomt, och jag saknar garage, vilket skulle vara en utmaning om något skulle behöva fixas på en begagnad maskin. Så till min frus glädje har vi nu hyrt maskin istället för att göra dessa jobb. Jag har tittat på många annonser på Blocket för maskiner som hyrs ut. Vissa har lägre pris per dygn än hyr min maskin, men när man efterfrågar pris så tillkommer ofta dyra transporter om man inte skall komma och hämta maskinen själv. Vilket kan vara svårt om man inte har en bil som klarar vikten eller har BE körkort. Samt att man förlorar tid som man annars kunde ha grävt när man måste hämta och lämna maskinen.

Hyr Min Maskin har verkligen varit serviceinriktade, prisvärda kostanden för att få maskinen levererad hem och personalens trevliga bemötande har varit guld värd. Jag är nöjd med valet av att hyra maskin och inte köpa, även om det kostat mig mer så känns det som väl använda pengar. De har haft nya och fräscha maskiner som har bra kapacitet. Sedan har de hört av sig innan leverans av maskinen med en förvarning om när de beräknas komma och leverera maskinen på leveransdagen, vilket känns väldigt kundvänligt. De visar hur den hanteras och ger goda råd om hur man kör på ett säkert sätt. Jag hade aldrig kört en grävmaskin tidigare.

Jag är supernöjd och tror att det är det bästa valet av uthyrare om man överväger att hyra en grävmaskin för att göra ett jobb åt sig själv och vill känna sig trygg när man använder och kör maskinen.
- Josef Ek

Vi har precis startat med att samla lite bilder och video från olika kunder för att ge lite inspiration på vad som kan göras. Vi lägger upp dem på vår Instagram #hyrminmaskin

Lägg ut era egna bilder med #hyrminmaskin på vad ni gör med våra maskiner och inspirera andra.Bra företag!

Mycket effektivt och bra företag, alltid i tid med sin tjänst /Ife. Dränering i StockholmBra tider!

Bra att ha och göra med. Rimliga priser och kunde hämta/lämna maskinen vid bra tider! /Joakim BirathAvgörande fördel!

Bra maskinutbud till bra priser. Det webbaserade bokningssystemet och den flexibla leveransen är verkligen en avgörande fördel för Hyr min Maskin. /Christofffer LinquistProffsigt!

Mycket bra bemötande och och bra maskin. Snabb respons och punktlighet. Proffsigt i allt. /Simon Lindgren

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.