Nybörjare eller Proffs - Maskinuthyrning i Stockholm

Vi startade Hyr Min Maskin för 10 år sedan för att möjliggöra för själv-initiativ. 2011 var det väldigt svårt för t.ex. en villaägare att få bra information om hur det går till att hyra en maskin. Vilken maskin ska man välja? Hur får man den till tomten? Hur kör man? Är det överhuvudtaget tillåtet? Det uppstår massvis med frågor när man t.ex. ska hyra en minigrävare eller lastare för första gången.

I mitt fall skulle jag gräva för en pool, bygga terass samt skapa en trevlig trädgård. Jag anlitade en trädgårdsarkitekt och med hennes design bad jag om offert på helheten. Priset var så orimligt högt att jag bestämde mig för att köpa en grävmaskin och en liten lastare för att göra jobbet själv. Jag hade tidigare aldrig suttit i en minigrävare. Ett beslut som la grunden för företaget Hyr Min Maskin – Stockholm AB.

Sedan dess har vi hyrt ut maskiner till mer än 10 000 bokningar i Stockholm, inklusive kommuner såsom Nacka, Värmdö, Huddinge, Tyresö, Haninge, Botkyrka, Bromma, Sollentuna, Täby mm. Vi vågar säga att vi är det småbolaget med högst kundnöjdhet inom branschen. Vårt mål är att se glada människor, som lärt sig något nytt och fått ett bra resultat.

Företagare hittade också till oss. Vårt fokus för dem är att de enkelt ska kunna se tillgänglighet direkt från arbetsplatsen via dator eller telefon samt boka leverans för kommande dag. Våra återkommande företagskunder vet om att vi alltid levererar oavsett dag och tid.

309142_490169107678996_368920254_n-1

Stort hål – liten grävare 201

A person who never made a mistake never tried anything new.

– Albert EinsteinSnabba & smidiga!

Alltid riktigt snabba och smidiga /Filip LindmanHjälpsamt bemötande!

Jag har hyrt maskiner flera gånger av Hyr Min Maskin. De ger ett trevligt, proffsigt och hjälpsamt bemötande och har rena och välskötta maskiner. Rekommenderas varmt! /Thomas StenholmFriendly!

I’ve rented twice from ”Hyr Min Maskin”.
Very simple website to use. Easy to see the total price. Friendly, helpful and efficient service. Evening/weekend collections to suit me. Good quality Machines without any trouble. Strong recommendation /Chris WarrenerEnkelt!

Snabbt , enkelt och bra!

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.