Hyra Hjullastare

Ska du transportera grus, matjord, kross, sand eller schaktmassor. Behöver du lyfta tunga lastpallar eller något annat? Genom att hyra en lastmaskin av oss i Stockholm är ditt problem löst. Hyr Min Maskin erbjuder en stark hjullastare för privatpersoner och företag.

Har du frågor om att hyra Hjullastare i Stockholm? Kontakta oss så svarar vi på dina funderingar!

En 6 tons hjullastare. Midjestyrd och mångsidig. Denna maskin är perfekt för de lite större jobben och har bra lyftkraft med skopa eller gafflar.
Läs mer & bokaÅterkommande!

Smidig bokning och betalning. Jag har hyrt av Hyr Min Maskin tre gånger för grundgrävning av en Attefallsutbyggnad, grundgrävning av en carport och för stubbrensning av skogsparti på tomten. Jag lärde mig hur maskinerna fungerade med hjälp av HMM:s filmer. Riktigt bra och framförallt kul! /Staffan SelhagenKonkurrenskraftiga priser!

Utomordentligt bra service och mycket konkurrenskraftiga priser. Rekommenderas varmt om du har behov av små grävare och lastare för dina projekt. /Fredrik FurmanRekommenderas!

Vi hyrde en minigrävmaskin (2 ton) för ett dräneringsprojekt i Stockholm. Vi var mycket nöjda med såväl maskinen som den service Hyr Min Maskin erbjuder. Rekommenderas. /Stina MagnussonSparade 80 000kr!

Tack och bock. Jag sparade 80 000 kr jämfört med att ta in någon av de som erbjudit sig att göra dettta grävjobb som jag nu kunde göra själv över en helg med hjälp av syrran och en maskin från er. /Peter Witasp

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.