Vi hyr ut minidumper i Stockholm

En minidumper är praktisk till många olika arbeten inom exempelvis byggnationer eller frakt av gods och material, men den är framförallt skicklig i trånga arbetsutrymmen och passager. Med en liten dumper som denna, kan du utföra alla typer av transporter och arbeten, när terrängen är extra svårhanterlig helt enkelt.

För att kunna arbeta så smidigt och effektivt som möjligt behöver du också en maskin som klarar av jobbet. Är du ute efter en minidumper som ska klara av jobbet rekommenderar och erbjuder vi modellen Messersi Dumper TC-150 med 1500 kg och 820 liter i lastkapacitet. Det är en lättmanövrerad dumper som även är speciellt framtagen för dig som ska arbeta på exempelvis villatomter, trädgårdar, och för att hantera mindre byggmaterial. Men låt dig inte begränsas!

Är du intresserad av att hyra en dumper av oss i Stockholm? Boka din maskin nedan! Har du några funderingar kring uthyrning av dumprar?
Kontakta gärna oss så hjälper vi dig på traven!

Eldriven dumper HG E1000

HG 370 kg dumper

Eldriven liten dumper. Bra i trånga miljöer och den klarar av att både lasta och tippa själv. Lämplig att flytta mat/planteringjord, kross och grus. Fungerar även bra att flytta byggmaterial på arbetsplatsen. Ska ej användas för schaktmassor som har stora stenar.
Läs mer & boka

Larvbandsdriven dumper i mellanstorlek. Bra i trånga miljöer och den klarar av att både lasta och tippa själv. Lämplig att flytta mat/planteringjord, kross och grus. Ska ej användas för schaktmassor som har stora stenar.
Läs mer & boka

Davino DS70 Dumper

Davino 3500 kg dumper

En dumper i mellanstorlek. Väger 3500kg och har en lastkapacitet på otroliga 7000kg. Tippning kan ske åt 3 håll.

Läs mer & boka

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.