Uthyrning av maskiner

Hyra av maskiner har aldrig varit lättare

Välkommen till Hyr Min Maskin! Tjänsten där hyra av maskiner för dig som privatperson och företag blir enkelt och smärtfritt. Nybörjare eller proffs spelar ingen roll.

Varför behövs Hyr Min Maskin?

Gör det själv – därför finns Hyr Min Maskin. Jag som driver Hyr Min Maskin heter Per och grundat företaget baserat på egna erfarenheter. Vi upptäckte en brist på marknaden för hyra av maskiner.

2011 var det svårt för exempelvis en villaägare att hitta bra information om hur hyra av maskiner går till. Vilken maskin ska man välja? Hur får man den tomten? Hur man den? Får man överhuvudtaget det? Det uppstod en flod av frågor bland privatpersoner som funderade på att för första gången hyra en minigrävare eller lastare.

Vi är alla nybörjare i början

Jag, Per, stod inför flera byggprojektet på hemmaplan: att anlägga en pool, bygga en terrass samt skapa en trevlig trädgård. Projekt som krävde utgrävningar på tomten. Jag anlitade inledningsvis en trädgårdsarkitekt och bad om en offert på helheten utifrån hennes design. Priset som föreslogs var dock så orimligt att jag bestämde mig för att ta saken i egna händer. Gör det själv.

Jag beslutade mig för att köpa en grävmaskin och en liten lastare. Jag hade aldrig ens suttit i en minigrävare tidigare. Insikten om att jag kunde utföra detta arbete helt själv blev startskottet för Hyr Min Maskin – Stockholm AB.

Tusentals kunder senare

Marknaden reagerade omgående positivt på vår idé om egen hyra av maskiner. Sedan starten har vi hyrt ut maskiner till fler än 10 000 bokningar i Stockholm med omnejd. Vi har förmedlat maskiner i kommuner såsom Nacka, Värmdö, Huddinge, Tyresö, Haninge, Botkyrka, Bromma, Sollentuna och Täby. Vi vågar påstå att vi, bland småbolagen, har högst kundnöjdhet i branschen. Vår målsättning är alltid nöjda kunder som lärt sig något och fått ett bra resultat.

Även företagarna hittade oss. De uppskattar vårt fokus på att de enkelt och direkt ska kunna överblicka tillgängligheten från arbetsplatsen via dator eller telefon samt boka leverans för kommande dag. Våra återkommande företagskunder vet om att vi alltid levererar, oavsett dag och tid.

Vilken maskin behöver du hyra?

På vår sajt finns information för alla typer av beställare. Här finns maskininformation, tillbehör, instruktioner, specifikationer, filmklipp, en frågor & svar-sektion samt information om priser och tillgänglighet. Hittar du inte svar på just din fundering? Tveka inte att kontakta oss via telefon, mejl eller i chatten! Vi svarar snabbt.

Lycka till med ert arbete! Vi ser fram emot att få ert förtroende att hjälpa till med maskinerna som ni behöver, vare sig du är nybörjare eller proffs.

Maskinuthyrning Nacka

I ungefär ett decennium har Hyr Min Maskin erbjudit maskinuthyrning i hela Stockholmsområdet. Tusentals kunder har använt oss genom åren. Vår maskinuthyrning i Nacka tillhör en av våra vanligaste stadsdelar för smart uthyrning.

Nacka-bor, privatpersoner som företag, uppskattar den enkla och smidiga maskinuthyrning som vi står för. Vi har byggmaskiner som är lika enkla att köra och manövrera för proffset som nybörjaren. Vi uppmuntrar ivrigt alla privatpersoner utan förkunskaper att utföra sitt grävprojekt själv och därmed spara tusentals av kronor. Det är enklare än du tror!

Oavsett nivå av erfarenhet hjälper vi dig med din maskinuthyrning i Nacka. Välj den maskinkategori som du är intresserad av nedan och klicka sedan på namnet för mer information.

Vi erbjuder följande maskinuthyrning i Nacka:

Minigrävare

Kompaktlastare

Dumper

Skylift

Markvibratorer

Tillbehör till maskinerna

/ PerFungerade perfekt!

Fungerade perfekt, leverans på mina tider, bra maskin och fick en genomgång av maskinen vid leveransen. Perfektamente !! rekomenderas varmt. /Thomas HermanssonSmidig lösning!

Prisvärt och smidig lösning om man man snabbt och utan stök behöver hyra en grävmaskin. /Riccardo MugnossoBra kombo!

En extremt bra kombo med minigrävare och minidumper! Halverade arbetstiden! /Daniel BrooTydligt!

Tydligt, enkelt och smidigt att hyra och få hemtransport. Rekommenderas! /Kaj Brantemark

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.