F1 Simulator

Alla kunder som bokar maskiner i 2 dagar eller fler är välkomna att komma och köra vår F1 Simulator av högsta kvalitet utan kostnad. Bokning görs i bokningssystemet. Uppge er bokningskod för maskinhyran och välj bland tillgängliga tider.

Det går även bra att boka simulatorn utan att hyra maskiner. Priser enligt bokningssystemet.

Endast 20 förare har möjligheten att delta i F1. I E-Sport världen är det nu öppet för alla att lära sig att köra en formel 1 bil. Vi erbjuder nu våra kunder att komma och köra i vår topp moderna simulator. Bokar ni maskin i 2 dagar eller fler är ni välkomna att köra utan kostnad. 2 personer i 1 timme. Fler personer och mer tid kan bokas mot en kostnad.

Inför er körning kommer vi gå igenom hur en formel 1 bil fungerar och hur ni ska attackera vald bana. Beroende på er kunskap och skicklighet så väljer vi rätt svårighet på bilinställningarna.

Ni kommer få öva på vald bana innan det är dax för kval. Därefter kommer ni köra ett Grand Prix och se hur bra ni står er mot varandra samt mot de andra förarna på gridden.

Avslutningsvis kommer ni få prova på att köra bilen utan några hjälpmedel där ni kommer så nära ni kan till en riktig F1 upplevelse. Välkomna!

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.