Dags att lära sig köra minigrävare?

FilmklippKvalitet!

Har hyrt grävare vid 4 tillfällen från Hyr Min Maskin. Har grävt för pool, rabatt, stolpar, rör m.m. Det är lättare än vad man tror att köra grävaren själv. Det har alltid fungerat utmärkt med Hyr Min Maskin, alltid i tid, fina maskiner och bra pris! /Christian Sandén.Bra maskiner!

Väldigt bra maskiner och smidigt upplägg om man vill gräva själv på tomten. Bra och trevlig personal som alltid levererar maskinen i tid. Bara positiva upplevelser av Hyr Min Maskin /Eric.Första gången!

Efter att försökt få en markentreprenör att utföra det jag ville ha gjort, tröttnade jag och tog saken i egna händer. Fick bra råd via telefon och bokade därefter lämplig grävare och skopor. Kanonservice vid hämtning och lämning, och framförallt ett trevligt bemötande. Stort tack! /Mikael Östling.Snabba svar!

Tydligt och snabba svar på vilken maskin man behövde för ändamålet.Jag har ingen tidigare erfarenhet av maskinkörning och fick en snabblektion av killen som lämnade maskinen. Billigt, snabbt och enkelt. Roligaste jag kört på länge! Grävde för häck och nedsänkt studsmatta. Betydligt smidigare än att låta en stor grävare göra jobbet. /Jonte.

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.