Hyra kompaktlastare

Ska du transportera grus, matjord, kross, sand eller schaktmassor på tomten? Genom att hyra en lastmaskin av oss i Stockholm är ditt problem löst. Hyr Min Maskin erbjuder smidiga kompaktlastare för privatpersoner och företag.

Låter det komplicerat att hyra en lastmaskin i Stockholm? Tänk om! Vi finns till för att även nybörjaren utan problem ska kunna hyra en lastmaskin för eget bruk. Våra kompaktlastare är av märke Avant och Bobcat. Lastmaskiner som konstruerats för att ge bästa möjliga resultat på små ytor, oavsett uppgift och syfte.

Kompaktlastare Giant 1200

Giant 1200 kompaktlastare

Giants kompaktlasatare är mycket kraftigt byggda och har en motvikt som sitter långt bak. Detta ger en mycket lyftkraft.  Lätta att köra och smidiga pga att de är midjestyrda. 
Läs mer & boka

Avants kompaktlasatare är mycket uppskattade. Lätta att köra och smidiga pga att de är midjestyrda. Perfekt för att transportera material. I skopa eller med hjälp av pallgafflar. 
Läs mer & boka

Giants kompaktlasatare är mycket kraftigt byggda och har en motvikt som sitter långt bak. Detta ger en mycket lyftkraft. Maskinen lyfter en full pall med sten eller plattor. Lätta att köra och smidiga pga att de är midjestyrda. 
Läs mer & boka

Elektrisk kompaktlastare. Giants är mycket kraftigt byggda och har en motvikt som sitter långt bak. Detta ger en mycket lyftkraft. Maskinen lyfter en full pall med sten eller plattor. Lätta att köra och smidiga pga att de är midjestyrda. 
Läs mer & boka

Kramer räknas till marknadens bästa maskinen. Tysk kvalitet och är erkända för sin smidighet. Maskinen svänger med alla 4 hjulen vilket gör den mycket effektiv i trånga miljöer . Perfekt för att transportera material. I skopa eller med hjälp av pallgafflar. 
Läs mer & bokaNöjd!

Hyrde en kompaktlastare för att återfylla runt ett poolbygge samt att planera nya trädgården. Maskinen levererades på släp samma morgon, och hämtades två dagar senare, hur smidigt som helst. Planerar att hyra minigrävare från samma företag till våren för en källarutbyggnad. /Fredrik LimnsäterEnkel bokning!

Bra företag som tydligt riktar sig till oss privatpersoner och ”gör det självare” Instruktionsfilmerna på siten är bra och bokningssystemet är toppen. Man kan få fram både tillgänglighet och totalt pris direkt på siten innan man klickar ”boka”. /Patrik JakobssonProffsigt!

Klockrent koncept trevliga proffsiga uthyrare. Har hyrt två grävare och två lastare en markvibbra vid 4 olika tillfällen. Perfekta storlekar på maskiner vid pool/mark/stubb arbeten kan ingenting annat än säga tack för att ni finns /mvh Peter SolbergFruktansvärt effektivt!

Har nu hyrt flera gånger, lika smidig leverans och dialog med företaget som alltid. Så fruktansvärt effektivt och värt att hyra en maskin, vi har anlagt allt möjligt och flytta runt saker går på ett nafs. /Anders B

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.