Hyr din minigrävare hos oss i Stockholm

Är du i behov av att hyra en minigrävare? Då har du kommit helt rätt! Vi har minigrävare för uthyrning för både nybörjare och proffs. Du har säkert hört olika benämningar på dessa maskiner, vissa kallar maskinerna för grävmaskiner, minigrävare eller grävskopor. Många namn, samma maskin.

Vi erbjuder ett stort antal av minigrävare och grävmaskiner från Bobcat, Hitachi och Volvo att hyra i Stockholms alla kommuner såsom Nacka, Värmdö, Tyresö, Huddinge, Haninge, Enskede, Bromma, Spånga, Sollentuna, Täby, Djursholm, Danderyd, Stocksund med flera.

Vi arbetar endast med framstående tillverkare av minigrävare, och alla grävmaskiner går att kombinera med ett stort antal tillbehör. Våra kunder använder dessa minigrävmaskiner till många olika ändamål. Allt från pool, garage, husgrunder, dräneringar, kabel, vatten, septitank, tomtplaneringar, gångar och boulebanor med mera.

Endast fantasin sätter begränsningar vad dessa kraftfulla minigrävmaskiner klarar av!

Vi har under de senaste 12 åren hyrt ut minigrävare, grävmaskiner, grävskopor till privatpersoner och proffs  i hela Stockholm. Hos oss är det enkelt att boka din minigrävare online till en prisvärd summa. Behöver du vägledning eller känner dig osäker i ditt val av maskin? Berätta om ditt projekt så föreslår vi vilken minigrävare du ska hyra samt hur du ska genomföra arbetet på bästa möjlig sätt för ett lyckat resultat.

Vår framgång bygger på våra kunders lyckosamma projekt, deras upplevelse och nöjdhet att de valde rätt leverantör. Detta har bidragit till att vi nu har öppen kundsupport sju dagar i veckan, flexibla leveranser, information om hur du använder maskinen du hyr och trevlig personal som anpassar sig för att göra varje kundupplevelse unik och för ett lyckat projekt.

Läs om våra kunders omdömen här: Kundomdömen.

 

Vår minsta minigrävare. Väldigt bra i trånga miljöer med begränsat utrymme på höjd och bredd. Dock har maskinen begränsad kapacitet pga av sin låga motvikt och grävdjup.
Läs mer & boka

Villaägarens favorit. 1,5-2 tons minigrävare som klarar av de flesta arbeten som behöver utföras på en villatomt. Just denna modell är med hytt och värme.
Läs mer & boka

Villaägarens favorit. 1,5-2 tons minigrävare som klarar av de flesta arbeten som behöver utföras på en villatomt. Just denna modell är med hytt och värme.
Läs mer & boka

2,5 tons minigrävare klarar av betydligt mer än de mindre maskinerna. Längre räckvidd och bättre grävdjup. Denna modell svänger med hytten innanför larverna. Zero Swingtail. Hytt med radio och värme.
Läs mer & boka

3 tons minigrävare utrustad med en tiltrotator eller ”Rototilt” som de kallas. Denna modell har bra grävdjup & räckvidd tillsammans och med rototilten så har du allt du behöver.
Läs mer & boka

5 tons minigrävare utrustad med rototilt och grip. Perfekt för de större jobben som behöver utföras på en tomt tex för poolgrävningar , husgrunder, större tomtplaneringar, djupa dräneringar mm.
Läs mer & bokaNybörjare!

Perfekt upplägg för gör-det-självare i Stockholmsområdet. Enkelt att boka, snabb och punktlig utkörning, trevligt bemötande. Bra hemsida. Maskinen funkade bra för även för nybörjare. /Magnus GunnarssonOtroligt bra service!

Har hyrt maskiner vid flertalet tillfällen, alltid enkelt och smidigt! Maskinerna lämnas dagen före, så jag kunnat köra igång direkt på morgonen. De finns alltid tillgängliga för support! /Ted Friskman.100% Nöjd!

Jag hyrde en 1,9 tons minigrävare för en arbetshelg. Jag är supernöjd med kvalitet på maskinen, service, kommunikation och bemötande. Jag hade dessutom oturen att ett av larvbanden lossnade, men fick direkt svar på telefon och mycket bra hjälp och 30 minuter senare var jag igång igen. 100 % nöjd /Anders Risberg.Företagskunder!

Vi som företag hyr alltid maskin av Hyr Min Maskin när vi behöver gräva, huvudanledningen är den smidiga leveransen, maskinen är alltid på plats när vi börjar tidigt på morgonen. Andra företag får man alltid vänta på att dom ska dyka upp, ofta så sitter dom fast i trafiken /Victor Lundström.

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.