Hyra Minigrävare

Ute efter att hyra minigrävare i Stockholm? Då har du kommit rätt. Vi har minigrävare för uthyrning för både nybörjare och proffs. Vissa kallar dessa maskiner för grävmaskiner, minigrävare och grävskopor. Många namn samma maskin. Vi erbjuder ett stort antal av minigrävare och grävmaskiner från Bobcat, Hitachi och Volvo att hyra i Stockholms alla kommuner tex Nacka, Värmdö, Tyresö, Huddinge, Haninge, Enskede, Bromma, Spånga, Sollentuna, Täby, Djursholm, Danderyd, Stocksund mfl. Vi arbetar endast med framstående tillverkare av minigrävare. Alla grävmaskiner går att kombinera med ett stort antal tillbehör. Våra kunder använder dessa minigrävmaskiner till så många olika ändamål. Allt från pool, garage, husgrunder, dräneringar, kabel, vatten och spetiktank arbetet.Tomtplaneringar, gångar och boulebanor mm Endast fantasin sätter begränsningar vad dessa kraftfulla minigrävmaskiner klarar av.

Vi har under de senaste 10 åren hyrt ut ”minigrävare, grävmaskiner, grävskopor” till privatpersoner och proffs  i Stor Stockholm. Det är enkelt att boka din minigrävare online till en prisvärd summa. Behöver du vägledning eller känner dig osäker? Berätta om ditt projekt så föreslår vi vilken minigrävare du ska hyra samt hur du ska genomföra arbetet för ett lyckat resultat!

Vår framgång bygger på en enda sak,  våra kunders lyckosamma projekt samt deras uppfattning att de valt rätt leverantör. Av den anledningen har vi 7 dagars support, flexibla leveranser, information om hur du använder maskinern och en mycket trevlig personal som anpassar sig för att göra varje kundsupplevelse unik samt till ett lyckat projekt. Kvittot på vår ambition syns i att så många kunder recenserar deras upplevelse av att hyra minigrävare/grävmaskiner från Hyr Min Maskin med  5 av 5 stjärnor hos Google reviews.

Läs mer om våra kunders omdömen här: Kundomdömen

 

Vår minsta minigrävare. Väldigt bra i trånga miljöer med begränsat utrymme på höjd och bredd. Dock har maskinen begränsad kapacitet pga av sin låga motvikt och grävdjup.
Läs mer & boka

Villaägarens favorit. 1,5-2 tons minigrävare som klarar av de flesta arbeten som behöver utföras på en villatomt. Just denna modell är en maskin utan hytt. 
Läs mer & boka

Villaägarens favorit. 1,5-2 tons minigrävare som klarar av de flesta arbeten som behöver utföras på en villatomt. Just denna modell är med hytt och värme.
Läs mer & boka

Villaägarens favorit. 1,5-2 tons minigrävare som klarar av de flesta arbeten som behöver utföras på en villatomt. Just denna modell är med hytt och värme.
Läs mer & boka

Villaägarens favorit. 1,5-2 tons minigrävare som klarar av de flesta arbeten som behöver utföras på en villatomt. Just denna modell är med hytt och värme.
Läs mer & boka

2,5 tons minigrävare klarar av betydligt mer än de mindre maskinerna. Längre räckvidd och bättre grävdjup. Denna modell svänger med hytten innanför larverna. Zero Swingtail. Hytt med värme.
Läs mer & boka

2,5 tons minigrävare klarar av betydligt mer än de mindre maskinerna. Längre räckvidd och bättre grävdjup. Denna modell svänger med hytten innanför larverna. Zero Swingtail.
Läs mer & boka

3 tons minigrävare klarar av betydligt mer än de mindre maskinerna. Längre räckvidd och bättre grävdjup. Denna modell svänger med hytten innanför larverna. Zero Swingtail. Hytt med värme.
Läs mer & boka

3 tons minigrävare med hydraulhammare när betong och sten ska knackas bort. Hammaren är lätt att montera på och av med hjälp av snabbkopllingar. Hytt med värme.
Läs mer & boka

3 tons minigrävare utrustad med en tiltrotator eller ”Rototilt” som de kallas. Denna modell har bra grävdjup & räckvidd tillsammans och med rototilten så har du allt du behöver.
Läs mer & boka

5 tons minigrävare utrustad med rototilt och grip. Perfekt för de större jobben som behöver utföras på en tomt tex för poolgrävningar , husgrunder, större tomtplaneringar, djupa dräneringar mm.
Läs mer & bokaNybörjare!

Perfekt upplägg för gör-det-självare i Stockholmsområdet. Enkelt att boka, snabb och punktlig utkörning, trevligt bemötande. Bra hemsida. Maskinen funkade bra för även för nybörjare. /Magnus GunnarssonOtroligt bra service!

Har hyrt maskiner vid flertalet tillfällen, alltid enkelt och smidigt! Maskinerna lämnas dagen före, så jag kunnat köra igång direkt på morgonen. De finns alltid tillgängliga för support! /Ted Friskman.100% Nöjd!

Jag hyrde en 1,9 tons minigrävare för en arbetshelg. Jag är supernöjd med kvalitet på maskinen, service, kommunikation och bemötande. Jag hade dessutom oturen att ett av larvbanden lossnade, men fick direkt svar på telefon och mycket bra hjälp och 30 minuter senare var jag igång igen. 100 % nöjd /Anders Risberg.Företagskunder!

Vi som företag hyr alltid maskin av Hyr Min Maskin när vi behöver gräva, huvudanledningen är den smidiga leveransen, maskinen är alltid på plats när vi börjar tidigt på morgonen. Andra företag får man alltid vänta på att dom ska dyka upp, ofta så sitter dom fast i trafiken /Victor Lundström.

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.