Tillbehör till minigrävare, lastare och skylift

Hyra djupgrävskopa, här en en djupgrävskopa

Djupgrävskopa är standardskopan som används för att gräva. Denna skopa följer med i maskinhyran. Detta är den skopa man använder mest om man gräver vid t.ex. dräneringar, rörgravar, schaktar bort jord/sten för ett hus- eller garagebygge m.m.

Hyra planerskopa i stockholm, här är en planerskopa

Planerskopa används för att planera och jämna till en yta, t.ex. inför att lägga en gräsmatta eller fixa till i trädgården. Den är också lämplig i samband med att anlägga parkeringsplats eller husgrund.
Den används också när du behöver flytta på jord/sten som du grävt upp med djupgrävskopan. Den används också när man ska lägga ut jord, sand, stenmjöl eller stenkross på arbetsplatsen.
Planerskopan är dubbelt så bred och stor som djupgrävskopan. Alla våra planerskopor går att tilta till höger eller vänster. Det kallas för “hydraulisk planerskopa” eller slänthydraulik. Det är bra när man arbetar på ytor som ej är helt platta.

Hyra kabelskopa i Stockholm, här är en kabelskola

Kabelskopa eller smalskopa är den smalaste skopan i sortimentet. Den används när man vill gräva ett smalt grävschakt t.ex. för att lägga ned elkabel eller smalt rör. Den är också mycket lämplig vid grävning där det finns mycket sten. Den smala skopan kommer under stenarna på ett bättre sätt än de bredare skoporna. P.g.a. den anledningen fungerar den även bra när man gräver bort rötter och stubbar.

Hyra gallerskopa, här är en gallerskopa

Gallerskopa är till för att separera sten från jord eller sand för att kunna återvinna materialet vid arbetsplatsen. Finns som tillval till våra grävmaskiner i klassen 1,5 till 3 tons minigrävmaskiner.

Hyra täljkrok i Stockholm, här är en täljkrok

Tjälkrok eller tjälrivare används bl.a. till att riva upp mark där ett lager av tjäle ligger men oftast används den till att bända bort rötter, stubbar och sten.

asfaltsrivare-150x150

Asfaltsskärare är huvudsakligen konstruerad för skärning i asfalt men har långt fler användningsområden som kräver precision. Asfaltsskäraren lämpar sig även för skärning i exempelvis gräs, eller annat lättare material, där du behöver ett finare snitt.  Vi har detta redskap till våra minigrävare i klassen 1,5-3 ton med S30 & S40 fäste.

Hyra rototilt i Stockholm, här är en rototilt

Rototilt eller tiltrotator är en mycket avancerad utrustning som gör att man kan snurra alla skopor 360 grader samt tilta skoporna. Man styr rototilten med tummarna och man behöver vara en van förare om man ska hyra rototilt. Rototilt är väldigt dyrt och kostar mellan 100 000 till 200 000kr till maskiner i våra storlekar.

Grip till grävmaskin

Entreprenad, sten & sorteringsgrip. Detta är ett bra redskap när du ska lyfta sten i olika former, flytta timmer & ris. Denna grip passar våra maskiner nr 10, 11 & 12.

Hydraulhammare uthyrning

Hydraulhammare till vår Bobcat E27z och Hitachi ZX55 minigrävare. Maskin nr 10 & 13 i bokningen. Med en hydraulhammare knackar du bort husgrunder, betong, trappor, sten och berg som borrats.

Ytfräs

Ytfräs är ett otroligt effektivt sätt att ta bort tjära på husgrunder i samband med dräneringar istället för att blästra som tar lång tid samt dammar och påverkar omgivningen. Ytfräsen passar till våra maskiner med nummer 11, 12 & 13

Hyra planerskopa till lastare i Stockholm här är en planerskopa till lastare

Planerskopa till lastare används för att flytta på massor av jord, kross eller annat material. Den är också mycket lämplig om man vill jämna till en yta av hyfsat mjukt underlag t.ex. inför en gräsmatta m.m. Den används dock bara ovanför mark och går ej att gräva med. Denna skopa ingår i maskinhyran

Hyra pallgafflar i Stockholm, här är pallagafflar

Pallgafflar används att lyfta pallar med material såsom plattor, lekablock mm. Endast fantasin sätter gränser vad man kan använda pallgafflarna till när det kommer till lyft.

img-text-7

Ramper använder vi för att ta oss upp eller över en mur eller trappa mm för att komma upp på en högre eller lägre del av tomten. Mycket effektivt sätt istället för kranbil som kostar mycket pengar samt tidsanpassningar. Ramperna används också med fördel av Skyliften om man behöver komma ned för en trappa eller terass runt ett hus.

Ramper för att få upp eller ned maskiner.

Trappstegslyft och kantstenslyft. Helautomatisk. Lyftkapacitet 600kg. 5-60 cm lyftbredd. Går att använda till både minigrävmaskinerna och lastarna.

IMG_20201007_082100-1-1024x461

Kantsten & Trappstenslyft

Kantsten & Trappstenslyft

Lyftbalk

Lyftbalk till våra Avant kompaktlastare. Används när behov finns att lyfta föremål med lång räckvidd.

img-text-8

Stödplattor till vår Skylift. 40x40x6 cm. Perfekt att använda om marken är ojämn och du behöver få stabilitet samt rätt nivå på stödbenen.

Stödplattor till vår Skylift. 40x40x6 cm. Perfekt att använda om marken är ojämn och du behöver få stabilitet samt rätt nivå på stödbenen.Nöjd!

Hyrde en kompaktlastare för att återfylla runt ett poolbygge samt att planera nya trädgården. Maskinen levererades på släp samma morgon, och hämtades två dagar senare, hur smidigt som helst. Planerar att hyra minigrävare från samma företag till våren för en källarutbyggnad./Fredrik LimnsäterEnkel bokning!

Bra företag som tydligt riktar sig till oss privatpersoner och ”gör det självare” Instruktionsfilmerna på siten är bra och bokningssystemet är toppen. Man kan få fram både tillgänglighet och totalt pris direkt på siten innan man klickar ”boka./Patrik JakobssonProffsigt!

Klockrent koncept trevliga proffsiga uthyrare. Har hyrt två grävare och två lastare en markvibbra vid 4 olika tillfällen. Perfekta storlekar på maskiner vid pool/mark/stubb arbeten kan ingenting annat än säga tack för att ni finns ?mvh Peter SolbergFruktansvärt effektivt!

Har nu hyrt flera gånger, lika smidig leverans och dialog med företaget som alltid. Så fruktansvärt effektivt och värt att hyra en maskin, vi har anlagt allt möjligt och flytta runt saker går på ett nafs./Anders B

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.