Hyr Min Maskin - vår idé

Vi hyr ut maskiner till både nybörjare och proffs. Vårt fokus ligger på små maskiner av typen lastare(hjullastare & kompaktlastare), dumper, grävmaskiner som kallas minigrävare (eller grävskopa som många kallar dem) och vår senaste bidrag är skylifts eller bomlift. Vi har effektiva liftar som tar sig in på trånga områden. Vi arbetar inom hela Storstockholm med fasta leveranspriser.

Vårt mål är att erbjuda en helhetsservice för våra kunder. För nybörjaren handlar det om att få information och svar på alla frågor man har inför sitt planerade arbete. Vilken maskin ska jag ha? Klarar jag av det? Hur fungerar transporten? Hur mycket skada på villatomten gör maskinerna? Vad kostar det?

mas-2

Vi försöker använda smart digital teknik för att förmedla en effektiv leverans för såväl kund som för oss. Detta innebär att allt rörande information och bokning finns på vår hemsida samt att betalning vid leverans sker med Swish eller iZettle’s kortbetalning. Fakturatjänst erbjuds för företag och organisationer efter kreditkontroll. Meddela oss om det önskas.

2015 lanserade vi vår chatt där vi har kontakt med våra kunder för att hjälpa er att välja rätt maskin eller besvara frågor om tillvägagångssätt.

Vi har blivit speciellt populära av privatpersoner och vi är stolta att hjälpa många gör det själv-personer med sina planer. Många gånger när vi hämtar maskinerna efter en helg så är leendena stora och erfarenheten större.

För våra återkommande kunder och proffs är det enkelheten med bokning online och att direkt se vilka maskiner som är tillgängliga som uppskattas.

Många proffs uppskattar att vi har väldigt hög servicenivå på våra transporter. Vi kan leverera sju dagar i veckan.

Vi håller konkurrensmässiga priser på maskiner och transporter. Rabatter är inbyggda i vårt bokningssystem och alla får samma pris. Vi tror på att ha rätt priser direkt oavsett privatperson eller proffs. Vi har tagit emot och levererat över 10 000 bokningar sedan starten 2011 och ser fram emot att få leverera maskiner till ert projekt.

Vår maskindepå finns i Nacka men vi levererar i hela Stor-Stockholm. Vi servar maskinerna ute på fältet vilket gör det möjligt att leverera från kund till kund. Detta gör att vi kan hålla prisvärda leveranspriser på ToR-transporter.

Vi är inte störst men vi var först med att ta maskinbokningar online  och vår ambition är att vara er bästa leverantör för minigrävare, lastare, dumper och skylift oavsett om man är nybörjare eller proffs.

Välkommen till oss, vi ser fram emot att hjälpa till.

Hyr Min Maskin – Stockholm AB
Org 556876-3246

Svarvarvägen 13
132 38 Saltsjö-Boo

08-410 68 200  |  kontakt@hyrminmaskin.se

Via denna länk finner du ett antal frågor och svar.
Vi innehar F-Skattesedel.

 

Steg för steg

Så går det tillDu väljer maskin

Du finner information och specifikationer här på hemsidan. Behöver du hjälp att välja maskin kontaktar du oss så hjälper vi dig snabbt.Du startar sedan en bokning och väljer maskin.Du väljer datum

I bokningsystemet ser du tillgänglighet,tillval och pris. Du väljer datum och genomför bokningen.Vi levererar maskinen

Inför din bokning får du information så du är förberedd. Våra chaufförer kontaktar dig när leveransen är på gång. Behöver ni lite extra hjälp finns vi där och hjälper till. Vill ni hämta själv går det bra ocksåDu blir nöjd

Det bästa vi vet är att ta del av alla lyckade projekt och spännande historier som vi får höra när vi hämtar maskinerna. Det viktigaste för oss är att våra kunder är nöjda med sitt val av maskinleverantör.

74 st

recensioner

4.8/5

betyg

10.000 +

uthyrningarSnabb Support!

Hyrde skylift med larvband för målning av huset. Har en trång passage mellan hus och garage så släpvagnslift fick inte plats. Skylift fungerade mycket bra. Snabb support från företaget trotts att det var storhelg, toppen. /Mats ForsmanPositiv upplevelse!

Väldigt bra maskiner och smidigt upplägg om man vill gräva själv på tomten. Bra och trevlig personal som alltid levererar maskinen i tid. Bara positiva upplevelser av hyr min maskin /EricGlimten i ögat!

HMM har all den kunskap ni söker samt förser er med de maskiner ni behöver. Allt från det lilla projektet till det stora. Med glimten i ögat tar de hand om sin kund på ett tryggt och trevligt sätt. Jag rekommenderar varmt Hyr Min Maskin. /Jonas EngströmErfarenhet!

Vi på Gräv & dränering Stockholm AB hyr själv ut maskiner ibland och var mycket nöjda med lånet av en Avant 750. Vår maskiner passade inte i storlek och vi hörde av oss dagen före vi ville hyra och fick den levererad samma kväll. Allt pappersarbete löstes över elektroniskt dokument vilket var smidigt för oss som inte kunde vara på plats när maskinen lämnades och hämtades. Maskinen var ny och bra. Vi hade en trevlig kontakt över mail och sms där allt löstes smidigt. Vi rekommenderar att hyra av företaget och tackar för lånet denna gång. /J.Velin

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.