Vår idé om oss


Vi hyr ut maskiner till både nybörjare och proffs. Vårt fokus ligger på små maskiner av typen lastare (hjullastare & kompaktlastare) samt grävmaskiner som kallas minigrävare (eller grävskopa) som många kallar dem.Vi arbetar inom hela Stor Stockholm med fasta leveranspriser.
Vårt mål är att erbjuda en helhetsservice för våra kunder.
För nybörjaren handlar det om att få information och svar på alla frågor man har inför sitt planerade arbete.
Vilken maskin ska jag ha? Klarar jag av det? Hur fungerar transporten? Hur mycket skada på villatomten gör  maskinerna? Vad kostar det?
Vi försöker låta tekniken/IT hjälpa till att förmedla en effektiv leverans för så väl kund som oss.
Detta innebär allt på vår hemsida med information & bokning samt betalning vid leverans med iZettle’s kortbetalning.
2015 lanserade vi vår “Chat” där vi har kontakt med våra kunder  för att hjälpa er att välja rätt maskin eller frågor om tillvägagångssätt.
Vi har blivit speciellt populära av privatpersoner och vi är stolta att hjälpa många “Gör Det Själv” personer med sina planer.
Många gånger när vi hämtar maskinerna efter en helg så är leendena stora och erfarenheten större.
För våra återkommande kunder och proffs är det enkelheten med bokning online och att direkt se vilka maskiner som är tillgängliga.
Många proffs uppskattar att vi har väldigt hög service på våra transporter. Vi kan leverera 7 dagar i veckan.
Vi håller konkurrensmässiga priser på maskiner och transporter. Rabatter är inbyggd i vårt bokningsystem och alla får samma pris.
Vi tror på att ha rätt priser direkt oavsett privatperson eller proffs. Vi har tagit emot och levererat över 2000 bokningar sedan starten 2011 och ser fram emot att få leverera maskiner till ert projekt.
Vi var inte först, vi är inte störst men vi har som ambition att vara er bästa leverantör för minigrävare & lastare, oavsett om man är nybörjare eller proffs.
Välkommen till oss, vi ser fram emot att hjälpa till.
Per & Thomas
Hyr Min Maskin – Stockholm AB
Org 556876-3246
Parkvägen 38
131 41 Nacka
Våra maskindepåer finns i Nacka och Segeltorp. Vi servar maskinerna ute i fält vilket gör det möjligt att leverera från kund till kund.
Detta gör att vi kan hålla låga leveranspriser på ToR transporter.

Vi innehar F-Skattesedel.

Information angående kortbetalning:  iZettle_EnkeltSäkert