Hyra Volvo 2,5 ton minigrävare i Stockholm

Volvo ECR25D är en maskin i 2,5 tons klassen.

Maskinen är utrustad med ett S40 tiltfäste som gör att du kan tilta alla redskap för en effektiv grävning.

Tillbehör: Djupgrävskopa, Planerskopa, Kabelskopa, Tjälkrok, Gallerskopa, Kantstenslyft, Asfaltskärare

Maskinnummer: 8 i vårt bokningssystem

2,5 tons minigrävare klarar av betydligt mer än de mindre maskinerna. Längre räckvidd och bättre grävdjup. Denna modell svänger med hytten innanför larverna. Zero Swingtail. Hytt med värme.

Hyra minigrävare? Överväg Volvos nya succémodell i 2,5 tonsklassen. Volvos minigrävare har hyllats för sin mix av kraft, storlek och arbetsförmåga. Ett gott alternativ till många olika former av grävprojekt.

Denna minigrävare från Volvo är en så kallad Zero Swing Tail, det vill säga att hela styrhytten svänger inom larvbanden. En av egenskaperna som gör maskinen säker och praktisk att köra. Volvo 2,5 ton minigrävare är betydligt bredare och starkare än de mindre maskinerna, vilket medför en god stabilitet och gör den extra lämplig att operera i kuperad terräng och vid dräneringar.

Volvos minigrävare går att kombinera med följande tillbehör: grävskopa, planeringsskopa, kabelskopa och tjälkrok. Maskinen är utrustad med ett tiltfäste som ger möjlighet att tilta samtliga skopor för en mer effektiv grävning.

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.