Hyra JLG X15J Plus larvbandslift i Stockholm

Med en lift kommer man upp i luften och kan utföra många former av arbeten. Det finns olika liftar och vi har fokuserat på en larvbandslift som är mycket flexibel. Kan bli så smal som 75 cm bred och komma igenom en normal dörröppning. 15 meter max arbetshöjd.

Maskinnummer: 20 i vårt bokningssystem

Vi erbjuder er att hyra en larvbandslift som kan ta sig runt ett hus betydligt bättre än en klassisk skylift på trailer, som är begränsad p.g.a. sin bredd. Vår larvbandslift JLG X15J Plus tar sig fram i ojämn terräng samt kommer igenom de smalaste passagerna. Den är endast 75 cm smal i sitt smalaste läge med en imponerande arbetshöjd på 15+ meter. Larvbandsliften är tillverkad för att arbeta både inomhus i större fastigheter och utomhus.

Fördelar med att hyra en larvbandslift

Det du kommer hyra är en hybridlift som drivs på el eller motor. När man väl etablerat maskinen på en plats så kör man med fördel på el. Något som förstås är bra för miljön men också låter mindre och bidrar med en trevligare arbetsmiljö.

Har ni ej erfarenhet att köra en larvbandslift av denna typ erbjuder vi er liftgenomgång i samband med leverans av en behörig person för mobila arbetsplattformar. Den inkluderar instruktioner hur man manövrerar en lift, information hur liften är uppbyggd, hur säkerheten uppehålls i korgen och på marken samt en arbetsplatsgenomgång och riskanalys. Denna genomgång är obligatorisk om ni ej har tidigare erfarenhet av liftar och mycket uppskattad av våra kunder eftersom man får kunskap om hur man tryggt kan utföra sina DIY-projekt med JLG X15J Plus.

Trygg uthyrning av larvbandslift 

De flesta uthyrningsföretagen tar inte in dessa larvbandsliftar pga att de är dyra i inköp. Med vår affärsmodell kan vi hålla samma pris på denna lift som en enklare skylift på trailer trots att det skiljer mycket i inköpspris.
Det medföljer säkerhetsutrustning i samband med hyran såsom hjälm och säkerhetssele.

Vi erbjuder er även att hyra ramper som ett tillval om det finns behov att komma nedför en trappa eller terrass, för att komma runt ett hus och ställa liften där den behövs.

jlg-x770aj

Stödplattor till vår Skylift. 40x40x6 cm. Perfekt att använda om marken är

ojämn och du behöver få stabilitet samt rätt nivå på stödbenen

Ramper finns som tillval för att kunna ta maskinen upp eller ned för en terass

eller trappa för att komma runt tex ett hus.

3225332E-141B-4B85-BBA6-EFDD8CA2487C-1024x1024

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.