Kompaktlastare med stor bredd

Hyr gärna  någon av våra Hjullastare & Kompaktlastare.

Vi erbjuder Avant Kompaktlastare i tre olika storlekar med många redskap såsom grus & jordskopa, pallgaffel, snöplogar, snöskopa samt sandspridare. Finns både i hyttmodell och canopy. Avant 750, Avant 635 och Avant 528.

Dessa är midjestyrda kompaktlastare vilket är en stor fördel för att spara på villatomternas gräsmattor eller perfekt för att svänga runt  i trånga ytor. Tillbehör som går att hyra är hydralisk skopa, grusskopa, pallgafflar, lyftbalk.

Dessa maskiner är grävmaskinens bästa komplement. Perfekt till att flytta massor till och från grävarbetet, schaktarbeten, lägga ut nya gräsmattor, anläggning av grusgångar och vid plattsättning genom att köra fram och lägga ut dräneringsmaterial etc.

Hjullastaren har även används som redskap i samband med husbyggen iom kraftfull och hög lyftkraft samt med pallgaffel flytta material på arbetsplatsområdet som ofta har begränsad yta.

Vår kompaktlastare Avant 750 är även en kraftfull maskin när det kommer till snöröjning för mellanstora ytor såsom torg, bostadsrättsföreningar, parkeringar etc. Fullt utrustad med 2 snöplogar, sand och salt spridare med hydraliskt snabbfäste vilket möjligör att man kan sitta i en varm hytt under hela arbetspasset.