Kompaktlastare med stor bredd

Hyr gärna  någon av våra Hjullastare & Kompaktlastare.

Hjullastare med många redskap

Hjullastare Kramer & Kompaktlastare Avant

Vi erbjuder en hjullastare Kramer Allrad 180 i hyttmodell med många redskap såsom grus & jordskopa, pallgaffel, snöplogar, snöskopa samt sandspridare. Denna maskin är både kraftfull och smidig. Med sina 2 ton är det en stabil och stark maskin. Tack vara att Kramers hjullastare svänger med samtliga hjul är den mycket effektiv på trånga arbetsområden.

Vi har 2 olika storlekar på Avanter, 528 & 750. Dessa är midjestyrda kompaktlastare vilket är en stor fördel för att spara på villatomternas gräsmattor eller perfekt för att svänga runt  i trånga ytor. Tillbehör som går att hyra är hydralisk skopa, grusskopa, pallgafflar, lyftbalk.

Dessa maskiner är grävmaskinens bästa komplement. Perfekt till att flytta massor till och från grävarbetet, schaktarbeten, lägga ut nya gräsmattor, anläggning av grusgångar och vid plattsättning genom att köra fram och lägga ut dräneringsmaterial etc.

Hjullastaren har även används som redskap i samband med husbyggen iom kraftfull och hög lyftkraft samt med pallgaffel flytta material på arbetsplatsområdet som ofta har begränsad yta.

Vår kompaktlastare Avant 750 är även en kraftfull maskin när det kommer till snöröjning för mellanstora ytor såsom torg, bostadsrättsföreningar, parkeringar etc. Fullt utrustad med 2 snöplogar, sand och salt spridare med hydraliskt snabbfäste vilket möjligör att man kan sitta i en varm hytt under hela arbetspasset.