Hyra Doosan 2.5-3 ton minigrävare med rototilt i Stockholm

Doosan DX27z är en minigrävare i klassen 2,5-3 ton med rototilt.

Tillbehör: Grävskopa, planeringsskopa, kabelskopa, gallerskopa, tjälkrok, stenlyft, asfaltsskärare, grip

Maskinnummer: 9 i vårt bokningssystem

3 tons minigrävare klarar av betydligt mer än de mindre maskinerna. Längre räckvidd och bättre grävdjup. Denna modell svänger med hytten innanför larverna. Zero Swingtail. Hytt med värme. Maskinen är utrustad med rototilt.

Hyra minigrävare? Överväg Doosan maskin i 2,5-3 tonsklassen. Denna storlek av minigrävare har hyllats för sin mix av kraft, storlek och arbetsförmåga. Ett gott alternativ till många olika former av grävprojekt.

Denna minigrävare från Doosan är en så kallad Zero Swing Tail, det vill säga att hela styrhytten svänger inom larvbanden. En av egenskaperna som gör maskinen säker och praktisk att köra. Doosan 2,5-3 ton minigrävare är betydligt bredare och starkare än de mindre maskinerna, vilket medför en god stabilitet och gör den extra lämplig att operera i kuperad terräng och vid dräneringar.

Doosan minigrävare går att kombinera med följande tillbehör: grävskopa, planeringsskopa, kabelskopa, grip och tjälkrok. Maskinen är utrustad med en tiltrotator även kallad rototilt som ger möjlighet att tilta och rotera samtliga skopor och utrustning för en mer effektiv grävning.

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.