Hyra Volvo 3 ton minigrävare med rototilt i Stockholm

Volvo EC27D är en maskin i 3 tons klassen.

Maskin nr 11 är utrustad med en S40 Tiltrotator ”Rototilt” som ger dig möjlighet att tilta och snurra redskapen precis som du vill.

Maskin nr 12 är utrustad med S40 tiltfäste som gör att du kan tilta alla redskap

Tillbehör: Djupgrävskopa, Planerskopa, Kabelskopa, Tjälkrok, Gallerskopa, Kantstenslyft, Grip, Asfaltskärare

Maskinnummer: 11 & 12 i vårt bokningssystem

 

3 tons minigrävare utrustad med en tiltrotator eller ”Rototilt” som de kallas. Denna modell har bra grävdjup & räckvidd tillsammans och med rototilten så har du allt du behöver.

Volvo’s nya minigrävare i 3-tonsklassen med rototilt är här i uppdaterat version. Maskinen är av typen Zero Swing Tail, vilket ger egenskapen att hela hytten svänger inom larvbanden. Säkert och praktiskt vid många arbeten. Maskinen är betydligt bredare och starkare än de mindre maskinerna vilket ger en bra stabilitet och gör den lämplig att operera i kuperade miljöer och vid dräneringar. Detta är den största maskinen vi kan leverera bakom en pickup vilket ger ett bra leveranspris. Större maskiner innebär lastbilstransport.

Rototilt och tillgängliga skopor

Vi hyr ut den med olika skopalternativ: grävskopa, planeringsskopa, kabelskopa, gallerskopa, asfaltsskärare, stenlyft och tjälkrok. Det sitter en rototilt på Volvo-maskinen, vilket ger möjlighet att både rotera skoporna 360 grader samt tilta samtliga skopor för en mer effektiv grävning. Är det första gången man kör grävmaskin rekommenderar vi att ni väljer en maskin utan rototilt, t.ex. våra andra maskiner i samma klass, men med ett tiltfäste som är enklare att hantera.

Hyr Min Maskin på Instagram

Kom igång

Boka maskin idag

Boka en maskin direkt via vår webb.